Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Παγωτό Γιαούρτι - βύσσινο

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρμ. γιαούρτι στραγγιστό 10%
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 συσκευασία ερμόλ
  • 1 Φλυτζάνι του τσαγιού γλυκό βύσσινο


Πως το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε στο μίξερ το κρύο ζαχαρούχο με την κρύα κρέμμα ερμολ καλά.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αναμειχθεί με την κρέμμα
  3. Προσθέτουμε το βύσσινο και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
  4. Βάζουμε σε μεταλικό μπολ και καταψύχουμε.
  5. Κανα - δυο φορές, μέχρι να παγώσει τελείως το παγωτό ανακατεύουμε το μείγμα για να γίνει πιο αφράτο.
  6. Σερβίρουμε με σιρόπι βύσσινο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι πολύ απλή συνταγή και αρέσει σε όλους, γιατί δεν είναι πολύ γλυκό, δεν περιέχει αυγά και έχει πλούσια γεύση γιαουρτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου