Ακόμα κι η κόλαση μπορεί να είναι παγωμένη και σούπερ σοκολατένια!!
για τη σαντιγύ
Τι χρειαζόμαστε:
- 250 γρ μαργαρίνη
- 2 κουβερτούρες
- 5 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ
- 1 γάλα εβαπορέ μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
- 5 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
- 2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα
για τη σαντιγύ
- 1 morfat κονσέρβα
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 βανίλια
Λίγαμυστικά ακόμα
Είναι ένα καταπληκτικό,πλούσιο γλυκό που όπου το έχω κάνει, ξετρέλαινε!!
Από πάνω μπορείτε να βάλετε τρούφα ή κερασάκια μαρασκίνο!
Από πάνω μπορείτε να βάλετε τρούφα ή κερασάκια μαρασκίνο!
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες να λιωσουν.
- Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε λίγο γάλα, το ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά
- Μετά το γάλα και το νερό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε συνεχώς.
- Τέλος αφού βγάλουμε τη κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα ανακατεύουμε στο σοκολατένιο μείγμα.
- Χτυπάμε το μόρφατ με το ζαχαρούχο και τη βανίλια με μίξερ. Σε ενα τάπερ ή ταψί στρώνουμε το σοκολατένιο μείγμα και από πάνω τη σαντιγύ και το τοποθετούμε στο ψυγείο να πήξει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου