Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Black Forest Mousse

Συστατικά

  • 1 1/2 φλιτζάνι γάλα 1% (ή όσο χρειάζεται για τη δόση της κρέμας σοκολάτας)
  • 1 πακέτο κρέμα σοκολάτας άνθρος αραβοσίτου στιγμής
  • 240 γρ. σαντιγί
  • ΓΕΜΙΣΗ ΚΕΡΑΣΙ: 2 φλτιζάνια φρέσκα κεράσια
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 2 κ.σ κορν φλάουρ
  • 16 γεμιστά μπισκότα (τύπου oreo)

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1Ετοίμασε την κρέμα σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
  • 2Στη συνέχεια πρόσθεσε στην κρέμα σου 1 φλιτζάνι σαντιγί
  • 3Τρίψε τα μπισκότα σου σε κομματάκια και ανακάτεψε και αυτά μέσα στη μους σου
  • 4Στο μεταξύ βάλε σε κατσαρολάκι τα κεράσια με το νερό να πάρουν μια βράση
  • 5Ανακάτεψε το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και πρόσθεσέ τη στα κεράσια ανακατεύοντας ζωηρά
  • 6Άφησε το μείγμα στην άκρη να κρυώσει καλά
  • 7Μοίρασε το μείγμα της σοκολάτας σε 6 χαμηλά και φαδιά γυάλινα ποτήρια. Βάλε μια στρώση από τη σοκολάτα
  • 8Συμπλήρωσε από πάνω με σαντιγί και κάτι περισσότερο από τη μισή γέμιση με κεράσι
  • 9Συνέχισε την ίδια διαδικασία τελειώνοντας με σαντιγί και τριμμένο μπισκότο

  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου