Συστατικά
- 1 1/2 φλιτζάνι γάλα 1% (ή όσο χρειάζεται για τη δόση της κρέμας σοκολάτας)
- 1 πακέτο κρέμα σοκολάτας άνθρος αραβοσίτου στιγμής
- 240 γρ. σαντιγί
- ΓΕΜΙΣΗ ΚΕΡΑΣΙ: 2 φλτιζάνια φρέσκα κεράσια
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 2 κ.σ κορν φλάουρ
- 16 γεμιστά μπισκότα (τύπου oreo)
Τρόπος μαγειρέματος
1Ετοίμασε την κρέμα σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
2Στη συνέχεια πρόσθεσε στην κρέμα σου 1 φλιτζάνι σαντιγί
3Τρίψε τα μπισκότα σου σε κομματάκια και ανακάτεψε και αυτά μέσα στη μους σου
4Στο μεταξύ βάλε σε κατσαρολάκι τα κεράσια με το νερό να πάρουν μια βράση
5Ανακάτεψε το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και πρόσθεσέ τη στα κεράσια ανακατεύοντας ζωηρά
6Άφησε το μείγμα στην άκρη να κρυώσει καλά
7Μοίρασε το μείγμα της σοκολάτας σε 6 χαμηλά και φαδιά γυάλινα ποτήρια. Βάλε μια στρώση από τη σοκολάτα
8Συμπλήρωσε από πάνω με σαντιγί και κάτι περισσότερο από τη μισή γέμιση με κεράσι
9Συνέχισε την ίδια διαδικασία τελειώνοντας με σαντιγί και τριμμένο μπισκότο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου