cookbook
Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012
Mango martini
Υλικά
Για 4-6 άτομα
30 ml βερμούτ
½ φλιτζάνι πουρέ μάνγκο
210 ml Βότκα
πάγος
Εκτέλεση
Πάρτε μια κανάτα και να προσθέσετε πουρέ μάνγκο, βότκα, πάγος και το βερμούτ. Ανακατέψτε καλά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοκτέιλ σε ποτήρια μαρτίνι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου