Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Δίχρωμα σοκολατάκια με αμύγδαλα


Dixrwma-sokolatakia-me-amugdala



  • 2 φλ. τσαγιού σταγόνες κουβερτούρας
  • 2 φλ. τσαγιού σταγόνες λευκής σοκολάτας ή ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα
  • 1 φλ. τσαγιού χοντροκομμένα και καβουρντισμένα αμύγδαλα
Απλώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα. Λιώνουμε σε μπεν μαρί το 1¾φλ. τσαγιού σταγόνες κουβερτούρας. Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στη λαδόκολλα, να κάνει στρώση. Λιώνουμε και τη λευκή σοκολάτα (το 1¾φλ. τσαγιού) και τη ρίχνουμε επάνω στην κουβερτούρα. Με ένα μαχαίρι ανακατεύουμε ελαφρά τις δύο σοκολάτες να γίνει στην όψη σαν μάρμαρο δίχρωμο με νερά.
Πασπαλίζουμε τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας, καθώς και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα. Τα πιέζουμε με την παλάμη μας να κολλήσουν επάνω στη λιωμένη δίχρωμη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Το βάζουμεστο ψυγείο να παγώσει τελείως. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και σπάμε σε κομμάτια τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου