Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΡΕΝΤΑ

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 100γρ κουβερτούρα
  • 150γρ βιτάμ
  • 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
  • 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
  • 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
 
  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί.
  2. Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
  3. Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
  4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.


Διαβάστε περισότερο: Μερέντα http://www.sintagespareas.gr/sintages/merenta.html#ixzz1mXdIfTyL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου