Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ

ΛΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ!
Τιραμισού

Υλικά

  • αυγά
  • 2 κουτ.σούπ. ζάχαρη
  • 200 γρ PHILADELPHIA Light
  • 2 κουτ.σούπ. κονιάκ
  • ελάχιστο αλάτι
  • μπισκότα σαβαγιάρ
  • 1 φλυτζ. JACOBS Espresso
  • 10 γρ κακάο

Εκτέλεση

1.Χτυπάτε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτετε το PHILADELPHIA και το κονιάκ. Ανακατεύετε καλά το μίγμα.
2.Χτυπάτε τα ασπράδια με το αλάτι σε σφιχτή μαρέγκα και τα ενσωματώνετε ανακατεύοντας προσεκτικά με το προηγούμενο μίγμα.
3.Μουσκεύετε 4 μπισκότα στον καφέ και τα βάζετε στον πάτο 4 ποτηριών. Τα καλύπτετε με το μίγμα μέχρι την μέση. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με μια δόση ακόμα μπισκότων και μίγματος μέχρι να γεμίσει το ποτήρι. Πασπαλίζετε από πάνω τη σκόνη κακάο.
4.Βάζετε το tiramisu στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον πριν σερβίρετε.
 
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα:
753.8kJ / 180.0 kcal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου