Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Παγωτό με γιαούρτι και αμύγδαλα



Υλικά

2 κούπες γιαούρτι άπαχο και στραγγιστό
1 κούπα χαμηλών λιπαρών βανίλια γάλα σόγιας
1/3 κούπα μέλι
1 σταγόνα εσάνς αμυγδάλου
¼ κούπα ψιλοκομμένα λευκά αμύγδαλα

Εκτέλεση

Τοποθετούμε ένα μπολ στο ψυγείο να παγώσει. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το γάλα σόγιας, το μέλι. Τοποθετούμε το μείγμα σε μια παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες. Όταν το παγωτό ολοκληρωθεί το μεταφέρουμε στο παγωμένο μπολ και προσθέτουμε τα αμύγδαλα και την εσάνς. Μαλακά ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Σερβίρουμε με φρέσκο μέλι ανθέων και καβουρδισμένο αμύγδαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου