Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟRΕΟ

110 γραμμ. ζάχαρη
2 φλιτζάνια φρέσκο γάλα
400 ml κρέμα γάλακτος
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
6 μπισκότα Oreo σπασμένα σε μικρά κομμάτια
25 γραμμ. κουβερτούρα σε σταγόνες


Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε το γάλα με τη ζάχαρη και το αλάτι, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε τη βανίλια και την κρέμα γάλακτος και αυξάνουμε την ταχύτητα του μίξερ. Χτυπάμε το μίγμα για μερικά λεπτά μέχρι να φουσκώσει και στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον, να κρυώσει καλά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή και φτιάχνουμε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής. Αδειάζουμε το παγωτό σε σκεύος κατάλληλο για την κατάψυξη και προσθέτουμε τα μπισκότα και τα κομματάκια σοκολάτας. Ανακατεύουμε απαλά και βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη να παγώσει καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου