√ | Ποσ. | Υλικά συνταγης |
---|---|---|
150 | γραμμάρια κουβερτούρα ΙΟΝ | |
60 | γραμμάρια βουτυρο γαλακτος | |
100 | γραμμάρια καστανή ζάχαρη ΖΩΓΡΑΦΟΣ | |
4 | κουτ. του γλυκού αλευρι για ολες τις χρησεις | |
4 | αυγά |
Οδηγίες παρασκευής συνταγης
- Λιώνετε σε μπεν μαρι το βούτυρο με την κουβερτούρα και τα αποσύρετε από τη φωτιά, ώστε να κρυώσουν λίγο.
- Χτυπάτε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη και έπειτα προσθέτετε το αλεύρι ανακατεύοντας.
- Ρίχνετε το μίγμα αυγού και καστανής ζάχαρης μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι.
- Μοιράζετε το μίγμα σε 6 ατομικά πυρίμαχα φορμάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220οC για 10 λεπτά, ώστε το κέικ να ψηθεί εξωτερικά αλλά μέσα να παραμένει υγρό.
Περισσότερα : Συνταγες - Συνταγη Υγρό Κέικ Σοκολάτας 2 - Syntages.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου