Παγωτό βανίλια
Υλικά:
- 1 φόρφατ (σαντιγύ σε κρέμα)
- 1 κουτί μεγάλο ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουτί μεγάλο γάλα εβαπορέ
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη
- 2 βανίλιες
Εκτέλεση:
Κτυπάμε στο μίξερ τη μόρφατ.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και κτυπάμε για 1-2 λεπτά.
Κατόπιν ρίχνουμε τα 2 γάλατα, τις βανίλιες και συνεχίζουμε το κτύπημα για άλλα 3 λεπτά.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και κτυπάμε για 1-2 λεπτά.
Κατόπιν ρίχνουμε τα 2 γάλατα, τις βανίλιες και συνεχίζουμε το κτύπημα για άλλα 3 λεπτά.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου