Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ

Παγωτό βανίλια

Παγωτό βανίλια
Υλικά: 
  • 1 φόρφατ (σαντιγύ σε κρέμα)
  • 1 κουτί μεγάλο ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί μεγάλο γάλα εβαπορέ
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 2 βανίλιες
Εκτέλεση: 
Κτυπάμε στο μίξερ τη μόρφατ.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και κτυπάμε για 1-2 λεπτά.
Κατόπιν ρίχνουμε τα 2 γάλατα, τις βανίλιες και συνεχίζουμε το κτύπημα για άλλα 3 λεπτά.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου