Συστατικά
- 1 πακέτο σφολιάτες βουτύρου τετράγωνες (800 γρ.)
- 4 φλιτζάνια του τσαγιού κρέμα ζαχαροπλαστικής
- 200 ml. κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μαρμελάδα (καρπούζι ή φράουλα)
- Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Τρόπος μαγειρέματος
1Ψήσε τις σφολιάτες στο φούρνο, στους 200oC να ροδίσουν και να γίνουν αφράτες, για 15 λεπτά περίπου. Βγάλε από το φούρνο και άφησε να κρυώσουν
2Χτύπησε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη να γίνει μια σφιχτή σαντιγί
3Ανακάτεψε τη σαντιγί με προσοχή για να μην κάτσει με την κρέμα ζαχαροπλαστικής
4Άπλωσε τη μια σφολιάτα σε ένα δίσκο και με ένα κορνέ κάλυψε την επιφάνειά της με την κρέμα. Σκέπασε με τη δεύτερη σφολιάτα
5Συνέχισε την ίδια διαδικασία με όλες τις σφολιάτες και πασπάλισε με ζάχαρη άχνη
6Σέρβιρε με τη μαρμελάδα και διάφορα φρούτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου