Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Παγωτό χαλβά με πέστο από γλυκό κεράσι και φυστίκι Αιγίνης

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα):
1 κιλό παγωτό βανίλια
200 γρ. χαλβάς βανίλια
Για το πέστο
1 φλιτζάνι γλυκό κεράσι κουταλιού
1 κουταλιά φυστίκια Αιγίνης καθαρισμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τρίβουμε το χαλβά και τον ανακατεύουμε με το παγωτό.
2. Στο μίξερ ή multi χτυπάμε το γλυκό κουταλιού με τα φυστίκια Αιγίνης μέχρι να γίνουν μικρά κομματάκια, χωρίς όμως να πολτοποιηθούν τελείως. Να ξεχωρίσουν δηλαδή οι μικροί χρωματιστοί κόκκοι από το καθένα.
3. Σερβίρουμε μπάλες από το παγωτό και γαρνίρουμε με το πέστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου